Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pullarinkelit

Fork and knife
60 Kappaletta
Fork and knife
60 Kappaletta

Ainekset

Taikina:

5 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Sokeria
1 rkl
Kardemummaa
50 g
Hiivaa
14 dl
Vehnäjauhoja
200 g
Margariinia

Täyte:

1 1/2 dl
Vadelma- tai aprikoosimarmeladia

Voiteluun:

Munaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää kananmuna, sokeri, ja suola maitoon. Sekoita joukkoon jauhot ja pehmeä margariini. Alusta kimmoisaksi. Kohota taikinaa lämpimässä paikassa 30–45 minuuttia. Kauli taikinasta suorakaiteen muotoinen levy ja levitä marmeladi pinnalle. Taita levy kaksinkerroin. Leikkaa taikinasta 2 cm levyisiä n. 8 cm pitkiä nauhoja. Pyöritä nauhat kierteille ja yhdistä päät. Kohota. Voitele munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225 asteessa 12–15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.