Provencen broileripihvit ja tomaatticouscous

24.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Provencen broileripihvit ja tomaatticouscous

Ainekset

1 4 broilerin ohitleikettä
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 tl suolaa
4 1 rkl provencale-yrttiseosta
Tomaatticouscous
1 1 prk (200 g) paseerattua tomaattia
2 1,5 dl vettä
3 ripaus punaista chilirouhetta
4 0,5 punaista paprikaa
5 2,5 dl couscousia
6 1 tl suolaa
7 0,25 tl rouhittua mustapippuria
8 2 rkl oliiviöljyä
9 2 rkl sitruunamehua

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 151 g
Proteiinia 185 g
Rasvaa 54 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 7725
Energiaa kcal 1846

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Öljyä broilerileikkeet kevyesti pinnalta ja mausta ne.Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti, vesi, chilirouhe ja pieniksi pilkottu paprika. Lisää joukkoon couscous. Nosta kattila syrjään ja anna couscousin hautua kannen alla 5 minuuttia.Sekoita couscous haarukalla irtonaiseksi ja lisää mausteet, öljy ja sitruunamehu. Grillaa leikkeet miedolla lämmöllä. Tarjoile couscousin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5