Possuwok

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possuwok

Ainekset

6 annosta
1 1 rkl öljyä
2 4 rkl mietoa currytahnaa
3 400 g porsaan ulkofileetä
4 500 g thai wok -vihannespakastetta
5 180 g katkarapuja
6 1 prk kookosmaitoa
7 1 rkl kalakastiketta tai 1/2 rkl soijakastiketta
8 1 rkl limettimehua
9 2 tl fariinisokeria
10 1 dl tuoretta thaibasilikaa haluttaessa
Lisäksi
1 jasmiiniriisiä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 58 g
Proteiinia 22 g 129 g
Rasvaa 20 g 120 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 1 272 7629
Energiaa kcal 304 1823

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Thaimaalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna korkeareunainen pannu tai vokkipannu ja paista currytahna kuumassa öljyssä noin 2 minuuttia. Lisää suikaloitu porsaanliha, paista noin 3 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut.Lisää jäiset vihannekset, paista 6-8 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut pannulle. Sekoita ruoan joukkoon kookosmaito ja mausteet. Jos et käytä kalakastiketta, lisää soija.Tarjoile keitetyn jasminriisin kanssa.0905

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5