Possuvartaat

7.7.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possuvartaat

Ainekset

4 annosta
1 300 - 400 g possun kasleria
2 1 punainen paprika
3 valkosipulin kynsiä, halutessasi
Marinadi
1 0,5 dl soijaa
2 2 rkl fariinisokeria
3 2 rkl punaviinietikkaa
4 1 - 2 tähtianista
5 1 rkl raastettua inkivääriä
6 1 viipaloitu valkosipulinkynsi
7 1 rkl tomaattipyreetä
8 1 tl chilirouhetta
9 0,5 tl mustapippuria
10 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 39 g
Proteiinia 17 g 69 g
Rasvaa 14 g 58 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 001 4003
Energiaa kcal 239 957

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa liha parin sentin kuutioiksi. Pane lihapalat muovipussiin. Sekoita marinadiainekset keskenään ja kaada liemi lihapaloille. Sulje pussi ja anna maustua noin 3 tuntia. Valuta lihapalat limestä ja pujota ne kylmässä vedessä liotettuihin bambugrillivartaisiin vuorotellen paprikapalojen kanssa. Halutessasi voit lisätä vartaisiin myös kuorittuja valkosipulinkynsiä. Grillaa vartaita hyvällä lämmöllä välillä käännellen ja marinadilla sivellen, kunnes liha on täysin kypsää.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5