Possurisotto

28.2.2014
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possurisotto

Ainekset

4 annosta
1 400 g marinoituja porsaansuikaleita
2 1 sipuli
3 2 valkosipulinkynttä
4 1 paprika
5 1 rkl öljyä
6 pala tuoretta inkivääriä
7 3 dl risottoriisiä
8 3 rkl soijakastiketta
9 6 dl vettä
10 1 kasvisliemikuutio
11 suolaa
12 mustapippurirouhetta
13 2 dl pakasteherneitä
Tarjoiluun:
1 makeaa chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 54 g 215 g
Proteiinia 19 g 76 g
Rasvaa 20 g 79 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 970 7879
Energiaa kcal 471 1883

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: makeaa chilikastiketta

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Risotot
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuutioi paprika. Kuumenna öljy padassa. Ruskista suikaleet ja sipulit kevyesti. Mausta raastetulla inkiväärillä ja mustapippurilla. Lisää riisi ja kuullota hetki. Lisää soijakastike, vesi ja kasvisliemikuutio. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia. Lisää suola, paprika ja herneet. Kypsennä 5 minuuttia. Tarkista maku.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5