Possunpihvit pekonikäärössä

4.5.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possunpihvit pekonikäärössä

Ainekset

4 annosta
1 500 g porsaan sisäfileetä
2 0,25 tl suolaa
3 1 rkl sinappia
4 0,25 tl mustapippuria
5 170 g pekonia
6 0,5 punasipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 5 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 22 g 86 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 360 5440
Energiaa kcal 325 1300

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileestä rasva ja leikkaa filee kahdeksaan viipaleeseen. Mausta palat ja käännä ne leikkauspinta ylöspäin. Kiedo palat pekoniin ja siirrä ne uunivuokaan. Nosta viipaloitu punasipuli lihapalojen päälle ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5