Possunpihvipitat

13.4.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possunpihvipitat

Ainekset

4 annosta
1 4 pitaleipää
2 4 porsaan ulkofileepihviä
3 2 rkl rypsiöljyä
4 1 tl pihvimaustetta
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 3 tomaattia
8 2 rkl säilykejalopenoviipaleita
9 salaatinlehtiä
Nopea valkosipuli-jogurttikastike
1 2 dl turkkilaista jogurttia
2 1 tl valkosipulitahnaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 125 g
Proteiinia 38 g 150 g
Rasvaa 18 g 73 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 856 7426
Energiaa kcal 444 1775

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nuiji pihvit kevyesti. Sivele pihvien pintaan öljyä ja mausta pihvimausteella. Grillaa kuumassa grillissä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lautaselle ja peitä foliolla. Anna vetäytyä hetki. Viipaloi tomaatit. Sekoita kastikeainekset keskenään. Avaa pitaleivät taskuiksi ja lämmitä mikrossa. Paloittele pihvit. Täytä leivät pihvipaloilla, tomaatilla ja salaatilla. Nostele päälle mausteeksi jalapenoviipaleita ja valkosipulijogurttikastiketta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5