Possunleikkeet ja kasvisvokki

23.6.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possunleikkeet ja kasvisvokki

Ainekset

4 annosta
1 4 maustettua porsaan leikettä
Vokatut kasvikset:
1 1 sipuli
2 300 g varhaiskaalia
3 1 pieni tlk ananasrenkaita
4 10 kirsikkatomaattia
5 2 rkl öljyä
6 pala (2 cm) tuoretta inkivääriä
7 2 rkl soijakastiketta
8 3 rkl Thai Sweet -chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 64 g
Proteiinia 30 g 119 g
Rasvaa 32 g 127 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 961 7844
Energiaa kcal 469 1875

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmistele vokki kypsentämistä vaille valmiiksi. Grillaa lihat samaan aikaan, kun vokki valmistuu. Kuori ja suikaloi sipuli. Suikaloi kaali. Valuta ja paloittele ananas. Halkaise tomaatit. Kuumenna öljy vokissa tai muurinpohjapannussa. Pane pannuun sipuli ja kaalisuikaleet ja kääntele niitä kuumassa pannussa muutama minuutti. Lisää ananas ja mausteet ja kuumenna. Lisää lopuksi tomaatit ja tarkista maku. Tarjoa paistettujen tai grillattujen possuleikkeiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5