Possunfilee ja omena-rosmariinikastike

9.3.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possunfilee ja omena-rosmariinikastike

Ainekset

4 annosta
1 850 g porsaan ulkofileetä
2 1 tl suolaa
3 1 tl rouhittua viherpippuria
4 3 omenaa
5 1 rkl margariinia tai öljyä
6 2,5 dl kuivaa omenasiideriä
7 2 rkl makeaa soijakastiketta
8 1 tl kuivattua rosmariinia
9 1 prk (200 g) ranskankermaa
10 2 rkl silputtua ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 54 g
Proteiinia 40 g 162 g
Rasvaa 52 g 209 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 2 946 11785
Energiaa kcal 704 2817

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa filee noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuori ja lohko omenat ja poista niistä siemenkodat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Kuumenna rasva pannussa ja ruskista siinä lihapalat. Paista lihat muutamassa erässä. Siirrä lihat takaisin pannuun ja lisää omenat, siideri, soijakastike ja rosmariini. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Lisää lopuksi ranskankerma ja ruohosipuli.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5