Possun suikalepata

8.1.2005
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possun suikalepata

Ainekset

4 annosta
1 400 g porsaanlihasuikaleita
2 200 g siitakesieniä
3 1,5 dl hillosipuleita
4 400 g tomaattimurskaa
5 0,5 - 1 rkl maissijauhoja
6 sokeria
7 1 tl pippurisekoitusta
8 cayennenpippuria
9 2 rkl soijakastiketta
10 0,5 tl kuivattua timjamia
11 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 50 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 189 4757
Energiaa kcal 284 1137

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihasuikaleet. Lisää viipaloidut sienet, tomaattimurskaan sekoitettu maissijauho sekä mausteet. Kiehauta ja anna hautua, miedolla lämmöllä kannella peitettynä 10-15 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa kasvisliemessä keitetyn riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5