Possun pihvejä ja caponata-paistosta

17.2.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possun pihvejä ja caponata-paistosta

Ainekset

4 annosta
1 4 porsaan ulkofileepihviä
2 1 rkl voita tai öljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
Caponata
1 1 munakoiso
2 suolaa
3 2 rkl oliiviöljyä
4 1 punasipuli
5 2 valkosipulinkynttä
6 200 g kirsikkatomaatteja
7 1 punainen paprika
8 10 vihreää oliivia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 30 g
Proteiinia 28 g 111 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 265 5061
Energiaa kcal 302 1210

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi munakoiso, nosta siivilään ja ripottele päälle suolaa. Anna hikoilla tunnin ajan. Painele kuivaksi talouspaperilla. Kuori ja paloittele sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Paahda munakoisoja pannulla öljyssä. Vähennä lämpöä ja lisää sipulit. Kääntele hetki. Lisää halkaistut tomaatit, paloiteltu paprika ja oliivit. Anna hautua 15 minuuttia. Paista pihvit pannulla voi-öljyseoksessa ja mausta.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5