Possua metsästäjän tapaan

26.1.2016
15 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possua metsästäjän tapaan

Maukkaassa metsästäjän padassa on herkkusieniä ja smetanaa, mausteina muun muassa rosmariinia. Tarjoa possupata uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 400 g porsaan lihasuikaleita
2 200 g herkkusieniä
3 1 sipuli
4 1 rkl öljyä
5 3 dl lihalientä
6 2 tl sinappia
7 1 tl rosmariinia
8 1 dl smetanaa
9 1 dl hillosipuleita + tilkka vettä
10 suolaa
11 mustapippuria
12 silputtua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 22 g
Proteiinia 23 g 93 g
Rasvaa 31 g 124 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 642 6568
Energiaa kcal 392 1570

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Siirrä pataan. Lisää sinappi, lihaliemi ja rosmariini. Mausta reilusti pippurilla. Anna lihan hautua liedellä kannen alla 30 minuuttia. Viipaloi sienet, silppua sipuli. Paista öljyssä ja lisää pataan. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää smetana, hillosipulit ja tilkka lientä. Kuumenna. Silppua pinnalle persiljaa. Tarjoa uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5