Possu-omenapata

26.12.2006
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possu-omenapata

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 4 kpl isoja perunoita (esim. rosamunda)
3 1 rkl öljyä
4 400 g porsaan suikaleita
5 1 tl suolaa
6 0,5 tl mustapippurirouhetta
7 1 rkl sinappia
8 4 dl vettä
9 2 omenaa
10 1 rkl hunajaa
11 0,5 dl persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 69 g
Proteiinia 20 g 80 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 385 5539
Energiaa kcal 331 1324

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy padassa ja paista lihasuikaleita, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää sipuli. Paista hetki käännellen ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Lisää pataan vesi ja perunat. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 minuuttia. Lisää pestyt ja paloitellut omenat sekä hunaja. Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5