Possu-kesäkurpitsavartaat

23.6.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possu-kesäkurpitsavartaat

Ainekset

1 800 g porsaan pihvifileetä
2 170 g pekonia
3 1 kesäkurpitsa
4 varrastikkuja

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 9 g
Proteiinia 190 g
Rasvaa 100 g
Kuitua 2 g
Energiaa kJ 7107
Energiaa kcal 1699

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5