Possu-kesäkurpitsavartaat

28.7.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possu-kesäkurpitsavartaat

Ainekset

8 annosta
1 800 g marinoitua porsaan sisäfileetä
2 1 kesäkurpitsa
3 1 punainen paprika

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 16 g
Proteiinia 22 g 172 g
Rasvaa 5 g 38 g
Kuitua 1 g 6 g
Energiaa kJ 577 4615
Energiaa kcal 138 1103

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista fileestä rasva ja kalvot ja viipaloi se noin 4 cm leveiksi paloiksi. Vedä kesäkurpitsasta juustohöylällä pitkiä, ohuita viipaleita. Pilko paprika. Työnnä lihapalat varrastikkuihin vuorotellen kesäkurpitsarullien ja paprikapalojen kanssa. Grillaa vartaita käännellen noin 6 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5