Possu-juurespata

27.4.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possu-juurespata

Ainekset

4 annosta
1 400 - 500 g porsaan paistia
2 100 g pekonia
3 2 rkl öljyä
4 2 sipulia
5 100 g selleriä
6 2 porkkanaa
7 4 dl lihalientä
8 (suolaa)
9 mustapippuria
10 0,5 tl rosmariinia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 29 g
Proteiinia 28 g 114 g
Rasvaa 35 g 140 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 908 7631
Energiaa kcal 456 1824

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipulit, kuori ja lohko selleri ja porkkanat. Käristä pekonisuikaleet pannussa yhdessä sipulin kanssa ja siirrä kattilaan. Ruskista liha muutamassa erässä öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja rosmariini ja hauduta lihoja noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan juureskuutiot. Kypsennä hiljaa poreillen kannen alla noin 20 minuuttia eli kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen jaReeta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5