Possu-aprikoosivartaat

6.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possu-aprikoosivartaat

Ainekset

4 annosta
1 600 g possun sisäfileetä
Marinadi:
1 0,5 dl öljyä
2 2 rkl punaviinietikkaa
3 1 rkl soijaa
4 1 rkl chilikastiketta
5 2 rkl appelsiinimehua
6 1 rkl fariinisokeria
7 4 neilikkaa
8 3 maustepippuria
Lisäksi:
1 20 kuivattua aprikoosia
2 2 dl appelsiinimehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 81 g
Proteiinia 34 g 134 g
Rasvaa 18 g 73 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 599 6397
Energiaa kcal 382 1529

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane aprikoosit likoamaan appelsiinimehuun. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Poista lihasta ylimääräiset kalvot ja leikkaa kuutioiksi. Nosta lihat marinadiin ja anna maustua yön yli.Pujota liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen aprikooseja ja lihaa. Paista tai grillaa vartaat. Voit sivellä vartaita marinadilla paistamisen aikana. Tarjoile glögimaustetun ratatouillen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5