Porsaanfilee

6.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porsaanfilee

Ainekset

4 annosta
1 1 kg porsaanfileetä
2 2 - 3 rkl sinappia
3 0,5 tl suolaa
4 0,5 tl mustapippurirouhetta
5 1 rkl rosmariinia
Kastike:
1 2 dl paistolientä
2 1 dl vettä
3 0,5 rkl vehnäjauhoja
4 rosmariinia
Lisäksi:
1 1 paketti tuoreita herkkusieniä
2 1 rkl voita
3 puolikkaan sitruunan mehu
4 1 nippu persiljaa
5 sitruunapippuria ja aromisuolaa
6 200 g vihreitä papuja
7 1 - 2 dl hillosipuleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 57 g 229 g
Rasvaa 15 g 61 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 646 6583
Energiaa kcal 393 1573

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hiero filee päältä sinapilla. Ripottele pintaan hiukan suolaa ja pippuria. Työnnä liha paistopussiin. Hiero rosmariini hienoksi huhmaressa ja kaada pussiin lihan päälle. Sulje pussi ja leikkaa siitä yksi kulma auki. Kypsennä lihaa 150-asteisessa uunissa 1 1/2 tuntia.Ota paistoliemi mittakannuun ja laimenna vedellä sopivan suolaiseksi. Jäähdytä.Vatkaa sekaan jauhot. Keitä sekoittaen 5 minuuttia. Mausta rosmariinilla.Viipaloi liha vadille.Kuumenna voi paistinpannussa. Viipaloi siihen puhdistetut herkkusienet. Paista sekoittaen 5 minuuttia. Puserra päälle sitruunamehua. Lisää sitruunapippuri, persiljasilppu ja ripaus aromisuolaa, jos haluat.Kiehauta pavut vähässä, suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Tai kuumenna säilykepavut. Valuta ja kaada vadille. Kaada päälle hiukan

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5