Porsaan uunifilee ja uunisipulit

14.10.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porsaan uunifilee ja uunisipulit

Ainekset

6 annosta
1 2 punasipulia
2 2 sipulia
3 3 valkosipulia
4 2 rkl öljyä
5 1 rkl hunajaa
6 1 rkl sinappia
7 1 rkl balsamiviinietikkaa
8 1 kg maustettua porsaan ulkofileetä
9 2 omenaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 56 g
Proteiinia 31 g 187 g
Rasvaa 32 g 192 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 875 11252
Energiaa kcal 448 2689

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipulit. Leikkaa ne neljään lohkoon. Halkaise valkosipulit. Sekoita öljy, hunaja, sinappi, balsamiviinietikka ja sipulit. Työnnä paistomittari fileeseen, kypsennä 125 °C:ssa noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpö on 75-80°. Nosta sipulit lihan kanssa vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä tunti. Pese ja lohko omenat, poista siemenet. Lisää omenat vuokaan, kun paistoaikaa on jäljellä 20 minuuttia.

© SOK
Avainsanat: porsaan filee sipuli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5