Porsaan sisäfilee

28.2.2006
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porsaan sisäfilee

Ainekset

6 annosta
1 2 porsaan sisäfileetä (á n. 500 g)
2 2 tl suolaa
3 0,5 tl mustapippuria
4 0,75 dl aprikoosimarmeladia
5 3 rkl voimakasta sinappia
Kastike:
1 2,5 dl kasvisrasvasekoitetta
2 paistoliemi
3 1 rkl soijakastiketta
4 1 rkl sinappia
5 0,5 dl aprikoosimarmeladia
6 3 rkl maissisuurustetta ruskeille kastikkeille

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 93 g
Proteiinia 36 g 217 g
Rasvaa 14 g 84 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 397 8382
Energiaa kcal 334 2003

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liha:

Poista fileistä kalvot. Kuumenna paistinpannu tai parila. Paista fileetä pannulla, kääntäen siten, että joka puolelle tulee paistopinta. Mausta fileet suolalla ja mustapippurirouheella. Sekoita sinappi aprikoosimarmeladiin. Levitä seos fileiden pinnalle. Työnnä paistomittari paksuimpaan kohtaan ja paista 150 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 80 astetta (noin tunti). Kääri fileet folioon ja anna niiden vetäytyä 10 min. Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile kasvisten, perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Kastike:

Sekoita kaikki aineet suurustetta lukuun ottamatta kattilassa. Kuumenna ja anna kiehahtaa. Lisää suuruste hyvin sekoittaen kiehuvaan kastikkeeseen. Anna kiehua minuutin ajan ja kaada kastike tarjoiluastiaan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5