Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porsaan noisetit pippuri-rosmariinikastikkeessa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porsaan sisäfileetä
1 tl
Pippuriseosta
1 tl
Suolaa
Öljyä
1/2 tl
Rosmariinia
1 rkl
Hunajaa
2 dl
Ruokakermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista lihasta kalvot ja rasva. Leikkaa liha viipaleiksi ja painele viipaleita kevyesti. Ripottele pihvien molemmille puolille pippuria ja suolaa. Paista noisetit kevyesti vähässä öljyssä molemmin puolin. Lisää pannulle kerma, rosmariini ja hunaja. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia. Tarjoile salaatin ja perunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 2.9.2013
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

342

1432

24,3 g

10,8 g

5,3 g

5,3 g

24,8 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Pippuriseosta,

1 tl Suolaa,

Öljyä,

0,5 tl Rosmariinia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli