Porsaan filee ja ananassalsa

16.6.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porsaan filee ja ananassalsa

Ainekset

5 annosta
1 700 g marinoitua porsaan fileetä
Ananassalsa:
1 1 pieni punasipuli
2 1 valkosipulinkynsi
3 0,5 - 1 punaista chiliä
4 400 g tuoretta ananasta (1 tuore ananas kuorittuna)
5 2 avokadoa
6 1 limetti tai puolikas sitruuna
7 suolaa
8 2 rkl basilikaa tai korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 62 g
Proteiinia 31 g 157 g
Rasvaa 16 g 81 g
Kuitua 5 g 25 g
Energiaa kJ 1 352 6759
Energiaa kcal 323 1616

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön vähintään puoleksi tunniksi. Kuori ja paloittele sipuli ja valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja kuutioi se. Kuori ananas, leikkaa pehmeä hedelmäliha irti ja kuutioi se. Kuori ja kuutioi avokado. Sekoita salsan ainekset keskenään. Lisää limetin mehu ja mausteet. Grillaa pihvejä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa heti salsan kanssa.

Teksti:
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5