Porosipsit ja päärynä-juustotahna

7.11.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porosipsit ja päärynä-juustotahna

Ainekset

30 kappaletta
1 1 paketti (100 g) ohuita poron kylmäsavuviipaleita
Päärynä-juustotahna
1 2 tuoretta pientä päärynää
2 1 prk (150 g) pehmeää vuohenjuustoa
3 0,5 tl timjamia
4 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 17 g
Proteiinia 2 g 50 g
Rasvaa 1 g 35 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 83 2484
Energiaa kcal 20 594

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet, Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Aseta ohuet poroviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille viuhkamaisesti kolmikerroin. Paahda 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kuivilta ja rapeilta. Älä kuitenkaan paahda liikaa. Anna jäähtyä ritilällä. Kuori ja leikkaa puolitoista päärynää pienen pieniksi kuutioiksi. Leikkaa puolikkaasta päärynästä kuorineen ohuet viipaleet koristeiksi.Notkista kulhossa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon päärynäkuutiot ja mausteet. Nostele porosipseille päärynä-juustotahnaa ja koristele päärynäviipaleilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: poro päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5