Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porosipsit ja päärynä-juustotahna

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(100 g) ohuita poron kylmäsavuviipaleita

Päärynä-juustotahna

2 kpl
Tuoretta pientä päärynää
1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
1/2 tl
Timjamia
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Aseta ohuet poroviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille viuhkamaisesti kolmikerroin. Paahda 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kuivilta ja rapeilta. Älä kuitenkaan paahda liikaa. Anna jäähtyä ritilällä. Kuori ja leikkaa puolitoista päärynää pienen pieniksi kuutioiksi. Leikkaa puolikkaasta päärynästä kuorineen ohuet viipaleet koristeiksi.Notkista kulhossa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon päärynäkuutiot ja mausteet. Nostele porosipseille päärynä-juustotahnaa ja koristele päärynäviipaleilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.