Poropiiraat

25.9.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Poropiiraat

Ainekset

18 kappaletta
1 1 paketti (400 g) pakasteruistaikinaa
Täyte
1 100 g poron kylmäsavupaistirullaa
2 150 - 200 g leipäjuustoa
3 1 dl maitoa
4 2 munaa
5 2 dl juustoraastetta (emmental, parmesan tai muuta voimakkaan makuista juustoa)

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 194 g
Proteiinia 7 g 132 g
Rasvaa 10 g 179 g
Kuitua 1 g 20 g
Energiaa kJ 678 12195
Energiaa kcal 162 2915

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa sulanut ruisperunataikina kahteen osaan. Jaa palat vielä 9 pieneksi taikinaruuduksi. Kauli jokainen taikinapala hieman isommaksi ja painele voideltujen muffinivuokien pohjalle ja reunoille.Leikkaa paistiviipaleet puoliksi ja nosta ne ruusukkeiksi taikinoiden päälle. Leikkaa leipäjuusto pieniksi kuutioiksi ja ripottele paloja vuokiin. Sekoita kulhossa maito, munat ja juustoraaste sekaisin. Jaa munamaitoseos tasaisesti vuokiin.Paista piiraita 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5