Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porokiekot

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Isoa lehtitaikinalevyä (600 g)

Täyte

1 kpl
Kanttarellituorejuustoa (200 g)
100 g
Poron kylmäsavupaistiviipaleita
1 kpl
Iso punainen paprika
3/4 dl
Säilykekurkku-sipulisalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kauli sulanut taikina hieman suuremmaksi, noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Notkista tuorejuusto ja levitä taikinalevylle. Silppua poronpaistiviipaleet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Hienonna paprika. Levitä taikinalevylle poroa, paprikaa ja valutettua kurkku-sipulisalaattia. Kääri levy leveyssuunnassa tiukalle rullalle niin, että sauma jää alas. Leikkaa 1,5–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nosta palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.12.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

13

56

0,4 g

0,2 g

1,3 g

1,3 g

0,1 g

1,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti Isoa lehtitaikinalevyä (600 g) .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli