Porokiekot

17.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porokiekot

Ainekset

25 kappaletta
1 1 paketti isoa lehtitaikinalevyä (600 g)
Täyte
1 1 paketti kanttarellituorejuustoa (200 g)
2 100 g poron kylmäsavupaistiviipaleita
3 1 iso punainen paprika
4 0,75 dl säilykekurkku-sipulisalaattia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 243 g
Proteiinia 2 g 62 g
Rasvaa 12 g 299 g
Kuitua 1 g 15 g
Energiaa kJ 653 16335
Energiaa kcal 156 3904

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli sulanut taikina hieman suuremmaksi, noin 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Notkista tuorejuusto ja levitä taikinalevylle. Silppua poronpaistiviipaleet. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Hienonna paprika. Levitä taikinalevylle poroa, paprikaa ja valutettua kurkku-sipulisalaattia. Kääri levy leveyssuunnassa tiukalle rullalle niin, että sauma jää alas. Leikkaa 1,5–2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja nosta palat leikkauspinta ylöspäin leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5