Poro-kiinankaalipikkelsileivät

22.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Poro-kiinankaalipikkelsileivät

Ainekset

8 kappaletta
1 8 viipaletta makeaa limppua, esim. Maalahden
2 0,5 prk piparjuurituorejuustoa (à 125 g)
3 pala hunajamelonia
4 8 - 16 ohutta poron kylmäsavupaistiviipaletta
Kiinankaalipikkelsi
1 200 g kiinankaalia
2 2 rkl hienonnettua tilliä
3 2 tl väkiviinaetikkaa
4 ripaus sokeria
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 130 g
Proteiinia 6 g 48 g
Rasvaa 6 g 52 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 624 4995
Energiaa kcal 149 1194

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Välipalat
Pääruoka-aine Muut lihat ja sisäelimet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista kiinankaalipikkelsi. Leikkaa huuhdeltu kiinankaali ohuen ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali tillin, etikan ja mausteiden kanssa lusikalla painaen ja mehustaen. Anna hetki mehustua viileässä.

Levitä leiville runsas kerros tuorejuustoa. Leikkaa meloni ohuiksi ja kuorettomiksi viipaleiksi. Levitä melonit leiville. Aseta päälle 1–2 paistiviipaletta ja nostele päälle kaalipikkelsiä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kiinankaali poro voileipä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5