Porkkanapannari

25.2.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porkkanapannari

Ainekset

25 kappaletta
1 4 porkkanaa
2 7 dl maitoa
3 3 kananmunaa
4 3 dl vehnäjauhoja
5 1 dl kauraleseitä
6 1 tl leivinjauhetta
7 1 tl kanelia
8 ripaus suolaa
9 75 g juoksevaa margariinia tai sulatettua voita paistamiseen
Pinnalle
1 100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 2 tl vaniljasokeria
3 vaahterasiirappia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 225 g
Proteiinia 3 g 78 g
Rasvaa 5 g 126 g
Kuitua 1 g 24 g
Energiaa kJ 395 9871
Energiaa kcal 94 2359

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta porkkanat karkeiksi. Sekoita kulhossa maito ja munat ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää porkkanaraaste ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia jääkaapissa. Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pannukakku porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5