Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanapannari

timer-icon15 min
Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Porkkanaa
7 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kauraleseitä
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Kanelia
Suolaa
75 g
Juoksevaa margariinia tai sulatettua voita paistamiseen

Pinnalle

100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
Vaniljasokeria
Vaahterasiirappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta porkkanat karkeiksi. Sekoita kulhossa maito ja munat ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää porkkanaraaste ja sulatettu rasva. Anna taikinan turvota puolisen tuntia jääkaapissa. Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

2

Paista taikinasta miedolla lämmöllä joko blini- tai ohukaispannulla paksuhkoja pannareita.Tarjoa hieman jäähtyneinä vaniljasokerilla maustetun tuorejuuston ja vaahterasiirapin kanssa. Porkkanapannarit sopivat hyvin ruokaisalle brunssille.

2 tl
Vaniljasokeria
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
Vaahterasiirappia
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.