Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanapaistokset

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

250 g
Porkkanoita
1 rkl
Tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl
Tuoretta persiljaa
50 g
Mantelirouhetta
200 g
Maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna persilja. Sekoita kaikki ainekset keskenään pehmeäksi seokseksi. Lusikoi neljään pieneen ja kahteen suurempaan voideltuun annosvuokaan. Kypsennä vesihauteessa noin 40 minuuttia, kunnes rakenne on kiinteää. Tarjoa salaatin ja leivän kanssa kevyenä lounaana.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.