Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkanacurry

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni sipuli
250 g
Porkkanaa
100 g
Kukkakaalia
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Jeeraa eli juustokuminaa
1/2 tl
Korianteria
1/2 tl
Kuminaa murskattuna
Cayennenpippuria
Chilirouhetta
1/2 rkl
Mietoa currytahnaa
1 rkl
Makeaa soijakastiketta (esimerkiksi ketjap manis)
1 2/3 dl
Kookosmaitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi porkkanat. Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota kasviksia muutama minuutti. Lisää mausteet ja currytahna paista vielä muutama minuuttia. Lisää soijakastike ja kookosmaito ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Tarjoa riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.