Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-pinaattikeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Osa 1

500 g
Porkkanoita
1/2 l
Vettä
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Sokeria
Pala selleriä
Nokare voita

Suurus

1 kpl
Ruokakermaa
1 rkl
Vehnäjauhoja
Vettä

Osa 2

Kourallinen pinaatinlehtiä
1/2 kpl
Sitruunan mehu
Raastettua muskottipähkinää tai mustapippurirouhetta

Lisäksi

Kotijuustoa murennettuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkanat kattilaan. Lisää vesi, suola, sokeri ja pala kuorittua selleriä. Keitä kasvikset kypsiksi. Soseuta keitto ja lisää voi.Sekoita kerma ja jauhot ja lisää suurus keittoon. Keitä sekoittaen 5 minuuttia. Lisää sen verran vettä, että keitosta tulee sopivan sakeaa.Lisää huuhdotut ja tarpeen mukaan silputut tuoreet pinaatinlehdet. Mausta keitto ja tarjoa juustomurut sen kanssa erikseen.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 13.2.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.