Porkkana-pastapaistos

25.8.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porkkana-pastapaistos

Ainekset

4 annosta
1 250 g kuivapastaa
2 1 rkl öljyä vuoan voiteluun
3 500 g porkkanoita
4 1 punainen paprika
5 1 keltainen paprika
6 1 dl silputtuja tuoreyrttejä (esim. basilikaa, persiljaa)
7 1 prk (2,5 dl) maustettua ruokakermaa (esim. 3 juustoa)
8 2 kananmunaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
Päälle
1 100 g murennettua sinihomejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 54 g 218 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 24 g 96 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 2 152 8610
Energiaa kcal 514 2058

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja siirrä voideltuun vuokaan. Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja lohko pienemmiksi paloiksi. Lisää porkkanaraaste, paprikanpalat ja yrtit pastan päälle ja sekoita. Sekoita kulhossa kerma ja kananmunat ja mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää päälle juusto ja paista 10–15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: paprika pasta porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5