Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-kikhernesalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
2 kpl
Vartta kevätsipulia tai pala purjoa
1 kpl
(400/265 g) säilykekikherneitä
2 rkl
Kookoshiutaleita
1/4 rkl
Hienonnettua tuoretta chiliä
3 rkl
Sitruunamehua
1 1/2 rkl
Öljyä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Viipaloi kevätsipulit. Valuta kikherneet. Sekoita ainekset kulhossa kookoshiutaleiden ja chilin kanssa keskenään.Sekoita sitruunamehu, öljy ja suola ja valuta seos salaatin joukkoon. Nostele aineksia kevyesti. Anna salaatin maustua hetken aikaa ennen tarjoamista.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.