Porkkana-karviaishillo

27.6.2007
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porkkana-karviaishillo

Ainekset

1 2 kg porkkanoita
2 1 kg punaisia karviaisia
3 1 kg sokeria
4 1 tl kanelia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 1164 g
Proteiinia 21 g
Rasvaa 8 g
Kuitua 85 g
Energiaa kJ 20526
Energiaa kcal 4906

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä porkkanat ja jauha soseeksi. Puhdista ja soseuta karviaiset. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Kuori tarvittaessa vaahto pois. Lisää kaneli hilloon. Tölkitä kuumiin purkkeihin.Kokkikoulun hilloajan muistilista

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: hillo porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5