Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porkkana-karviaishillo

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 kg
Porkkanoita
1 kg
Punaisia karviaisia
1 kg
Sokeria
1 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä porkkanat ja jauha soseeksi. Puhdista ja soseuta karviaiset. Sekoita soseet ja sokeri keskenään. Keitä puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Kuori tarvittaessa vaahto pois. Lisää kaneli hilloon. Tölkitä kuumiin purkkeihin.Kokkikoulun hilloajan muistilista

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.