Porkkana-fetasalaatti

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Porkkana-fetasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 500 g porkkanaa
2 1 tl kuminansiemeniä
3 0,5 dl oliiviöljyä
4 2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
5 200 g fetajuustoa
6 0,5 ruukku tuoretta basilikaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 9 g 36 g
Rasvaa 18 g 72 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 982 3929
Energiaa kcal 235 939

Reseptitiedot

Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori tai raaputa porkkanat puhtaiksi. Halkaise ja lohko ne. Keitä porkkanat vähässä vedessä lähes kypsiksi. Yhdistä lämpimiin porkkanoihin kuminansiemenet, öljy ja viinietikka. Siirrä porkkanat vadille. Murenna päälle fetajuusto ja silppua päälle basilika. Tarjoa lämpimänä tai haaleana.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto porkkana
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5