Podzarka

6.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 500 g naudan sisäpaistia suikaleina
2 1 rkl voita
3 1 rkl öljyä
4 3 sipulia
5 1 rkl vehnäjauhoja
6 2 rkl tomaattisosetta
7 3 dl vettä
8 1 llihaliemikuutio
9 2 valkosipulin kynttä
10 1 suolakurkku suikaleina
11 mustapippurirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 29 g 115 g
Rasvaa 10 g 41 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 966 3864
Energiaa kcal 231 924

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi sipulit ja suolakurkku.Kuumenna isossa paistinpannussa öljy ja voi. Ruskista siinä lihat pieni erä kerrallaan ja siirrä pannua välillä huuhtomatta kattilaan tai pataan. Lisää pannuun lopuksi sipulisuikaleet ja puolet vedestä. Kiehauta.Sekoita kattilassa oleviin ruskistettuihin lihasuikaleisiin jauhot. Lisää toinen puoli vedestä ja tomaattisose. Kiehauta.Sekoita hyvin ja kaada kattilaan sipulisuikaleet keitinliemineen. Lisää lihaliemikuutio ja hauduta lihat kypsiksi. Sekoita joukkoon lopuksi suikaloidut valkosipulinkynnet, suolakurkku ja pippuri.Tarjoa ruoan lisänä ensin keitettyä ja jäähdytettyä ja sen jälkeen kuutioitua ja pannussa voissa paistettua tattaripuuroa tai keitettyjäperunoita.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5