Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pizzakäärme

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta

Ainekset

Pohja:

2 dl
Vettä
1/4 palaa hiivaa tai puoli pussia kuivahiivaa
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
2 rkl
Öljyä
5 dl
Vehnäjauhoja

Täyte:

400 g
Naudan jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Oreganoa
2 rkl
Tomaattipyreetä
1 dl
Valmista pastakastiketta
1 rkl
Öljyä
12 - 14 kpl
Kirsikkatomaattia
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota hiiva haaleaan veteen. Lisää suola, sokeri, öljy ja jauhot. Alusta taikina notkeaksi. Anna taikinan kohota peitettynä puolisen tuntia. Valmista sillä aikaa täyte. Paista jauheliha paistinpannussa ja mausta. Sekoita joukkoon tomaattipyree. Jaa taikina tasakokoisiin paloihin ja pyörittele pulliksi. Kauli niistä pizzapohjat ja sivele pinnat öljyllä. Levitä pohjille pastakastiketta ja nosta päälle jauhelihatäyte ja viipaloituja kirsikkatomaatteja. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 250 asteen lämmössä 10-12 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 6.1.2005
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.