Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pizza Frutti di mare

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Jos haluaa nopeuttaa kokkausta, Frutti di mare -pizza valmistuu nopeasti valmiista pitsapohjista.

Ainekset

1 kpl
Annos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja

Täyte :

4 rkl
Valmista punaista pestokastiketta
1 dl
Kivettömiä mustia oliiveja
Noin 20 cm pala purjoa
1 - 1 1/2 dl
Simpukoita
100 g
Pakasterapuja
3 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Oreganoa
1 - 1 1/2 dl
Pitsajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 28.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.