Pizza Frutti di mare

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pizza Frutti di mare

Ainekset

1 1 annos pitsataikinaa tai valmis pitsapohja
Täyte :
1 4 rkl valmista punaista pestokastiketta
2 1 dl kivettömiä mustia oliiveja
3 noin 20 cm pala purjoa
4 1 - 1,5 dl simpukoita
5 100 g pakasterapuja
6 3 valkosipulin kynttä
7 2 tl oreganoa
8 1 - 1,5 dl pitsajuustoraastetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 35 g
Proteiinia 48 g
Rasvaa 63 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 3733
Energiaa kcal 892

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä pitsapohjalle ensin pestokastike. Lisää oliivit, ohueksi renkaiksi leikattu purjo, simpukat, katkaravut ja ohuiksi paloiksi leikatut valkosipulin kynnet. Ripottele päälle oregano ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: oliivi pesto pitsa pizza
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5