Pitsapannarirulla

25.2.2012
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pitsapannarirulla

Ainekset

8 annosta
1 6 kananmunaa
2 6 dl maitoa
3 2 dl vehnäjauhoja
4 1 tl suolaa
Täyte
1 1 sipuli
2 2 valkosipulinkynttä
3 1 rkl oliiviöljyä
4 1 punainen paprika
5 1 pussi (300 g) kinkkusuikaleita
6 1 tl oreganoa tai pitsamaustetta
7 100 g maustettua tuorejuustoa, esim. valkosipuli
8 2 rkl tomaattisosetta
Lisäksi
1 korppujauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 142 g
Proteiinia 15 g 118 g
Rasvaa 17 g 137 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 1 193 9547
Energiaa kcal 285 2282

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pannukkua 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Valmista täyte.Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Hienonna paprika ja lisää pannulle kinkkusuikaleiden ja oreganon kanssa. Kääntele hetki. Nosta pannu syrjään ja sekoita joukkoon tuorejuusto ja tomaattisose. Anna täytteen jäähtyä. Ripottele puhtaalle leivinpaperille korppujauhoja ja kumoa pannukakkupohja paperille. Levitä päälle täyte ja kääri levy rullalle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pannukakku pitsa pizza
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5