Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pitkään haudutettu kasslerpaisti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

800 g
Kassleria
3/4 dl
Lihalientä
3/4 dl
Tummaa siirappia
2 rkl
Makeaa soijakastiketta
1 rkl
Sinappia
2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Siirrä liha paistopussiin. Sekoita kulhossa muut ainekset. Valuta kastike lihan päälle pussiin ja sulje pussi hyvin. Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

Siirrä se uunivuokaan ja leikkaa pussin kulmaan höyryaukko. Kypsennä lihaa 125-asteissa uunissa 5 tuntia. Kaada liemi kattilaan ja keitä hetki kasaan. Riivi liha suikaleiksi ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

322

1349

18,0 g

6,2 g

14,2 g

13,5 g

25,7 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli