Pitkään haudutettu kasslerpaisti

27.12.2013
10 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pitkään haudutettu kasslerpaisti

Ainekset

6 annosta
1 800 g kassleria
2 0,75 dl lihalientä
3 0,75 dl tummaa siirappia
4 2 rkl makeaa soijakastiketta
5 1 rkl sinappia
6 2 tl suolaa
7 0,5 tl rouhittua mustapippuria
8 1 tl sambal oelek -chilitahnaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 86 g
Proteiinia 25 g 152 g
Rasvaa 22 g 132 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 486 8918
Energiaa kcal 355 2131

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Siirrä liha paistopussiin. Sekoita kulhossa muut ainekset. Valuta kastike lihan päälle pussiin ja sulje pussi hyvin. Anna lihan maustua ja lämmetä huoneenlämmössä noin tunnin ajan.

Siirrä se uunivuokaan ja leikkaa pussin kulmaan höyryaukko. Kypsennä lihaa 125-asteissa uunissa 5 tuntia. Kaada liemi kattilaan ja keitä hetki kasaan. Riivi liha suikaleiksi ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: porsaan paisti sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5