Pistaasipähkinäpallot

22.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pistaasipähkinäpallot

Ainekset

15 kappaletta
1 1,5 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä
2 1 dl manteleita
3 2 dl tomusokeria
4 2 rkl kylmää vettä
Kuorrutukseen
1 50 g tummaa suklaata
Lisäksi
1 konvehtivuokia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 155 g
Proteiinia 2 g 33 g
Rasvaa 8 g 113 g
Kuitua 2 g 25 g
Energiaa kJ 490 7353
Energiaa kcal 117 1758

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

Pistaasipähkinäpallot työohje1

1. Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.

Pistaasipähkinäpallot työohje2

2. Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.

Pistaasipähkinäpallot työohje3

3. Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: makeinen manteli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5