Pistaasikuorrutettu porsaanfilee

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pistaasikuorrutettu porsaanfilee

Ainekset

4 annosta
1 700 g maustamatonta porsaan fileetä
2 2 rkl oliiviöljyä
3 1 tl suolaa
4 rouhittua mustapippuria
Kuorrutus:
1 50 g (suolattuja ja paahdettuja) pistaasipähkinöitä
2 1 pala vaaleaa leipää
3 1 tl raastettua sitruunankuorta
4 0,5 tl suolaa
5 punaista chilirouhetta
6 2 rkl oliiviöljyä
7 1 tl juoksevaa hunajaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 18 g
Proteiinia 37 g 149 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 1 508 6032
Energiaa kcal 360 1442

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sivele öljy lihan pintaan. Ruskista kuumalla pannulla kauttaaltaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja rouhi pistaasipähkinät. Jauha leipä muruiksi. Raasta sitruunan kuorta. Sekoita pistaasirouhe, leivänmurut, sitruunan kuoriraaste, suola ja chilirouhe keskenään. Lisää oliiviöljy ja hunaja. Levitä kuorrutus lihan pintaan. Siirrä liha leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia. Tarjoa salaatin ja rosmariiniperunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5