Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pirteä retiisi-porkkanasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Nippu retiisiä
3 kpl
Porkkanaa
Vettä keittämiseen
Suolaa

Kastike

1 rkl
Appelsiininmehua
1 rkl
Öljyä
1 1/2 rkl
Punaviini- tai balsamicoviinietikkaa
1 tl
Sokeria
Ripaus suolaa

Koristeluun

Vihanneskrassia tai persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane pestyt porkkanat ja retiisit kiehuvaan veteen ja keitä noin 5 minuutin ajan. Jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä ja kuori. Viipaloi kasvikset ja asettele viipaleet tarjoiluastiaan. Sekoita salaatinkastike ja valele se kasviksien päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.