Pirteä retiisi-porkkanasalaatti

27.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pirteä retiisi-porkkanasalaatti

Ainekset

1 1 nippu retiisiä
2 3 porkkanaa
3 vettä keittämiseen
4 suolaa
Kastike
1 1 rkl appelsiininmehua
2 1 rkl öljyä
3 1,5 rkl punaviini- tai balsamicoviinietikkaa
4 1 tl sokeria
5 ripaus suolaa
Koristeluun
1 vihanneskrassia tai persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 17 g
Proteiinia 2 g
Rasvaa 14 g
Kuitua 6 g
Energiaa kJ 872
Energiaa kcal 208

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane pestyt porkkanat ja retiisit kiehuvaan veteen ja keitä noin 5 minuutin ajan. Jäähdytä nopeasti jääkylmässä vedessä ja kuori. Viipaloi kasvikset ja asettele viipaleet tarjoiluastiaan. Sekoita salaatinkastike ja valele se kasviksien päälle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: porkkana retiisi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5