Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippuriset lohimedaljongit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

600 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 tl
Chilimausteseosta
1 tl
Suolaa
1 rkl
Roseepippuria

Yrttimuusi

1 kg
Jauhoisia perunoita
2 1/2 dl
Lämmintä maitoa
1 rkl
Margariinia tai voita
1 tl
Suolaa
1 dl
Hienonnettua tuoretta persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi kalafilee neljään osaan. Leikkaa jokaisen viipaleen keskeltä viilto nahkaan saakka ja taittele nahkapuolet vastakkain. Nosta medaljongit leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405

2

Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.

1 tl
Chilimausteseosta
1 tl
Suolaa
1 rkl
Roseepippuria
3

Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405

1 kg
Jauhoisia perunoita
2 1/2 dl
Lämmintä maitoa
1 rkl
Margariinia tai voita
1 tl
Suolaa
1 dl
Hienonnettua tuoretta persiljaa
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schöder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 27.3.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.