Pippuriset lohimedaljongit

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippuriset lohimedaljongit

Ainekset

1 600 g lohi- tai kirjolohifileetä
2 1 tl chilimausteseosta
3 1 tl suolaa
4 1 rkl roseepippuria
Yrttimuusi
1 1 kg jauhoisia perunoita
2 2,5 dl lämmintä maitoa
3 1 rkl margariinia tai voita
4 1 tl suolaa
5 1 dl hienonnettua tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 144 g
Proteiinia 136 g
Rasvaa 98 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 8435
Energiaa kcal 2016

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi kalafilee neljään osaan. Leikkaa jokaisen viipaleen keskeltä viilto nahkaan saakka ja taittele nahkapuolet vastakkain. Nosta medaljongit leivinpaperoidulle uunipellille. Ripottele pinnalle chilimausteseosta, suolaa sekä rouhittua roseepippuria. Paista lohimedaljongit uunissa pellillä 225 asteessa 6-7 minuuttia.Valmista muusi. Pese, kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi. Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi. Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa. Lisää joukkoon sekoittaen rasva, suola sekä hienonnettu persilja. Tarjoile yrttimuusi lohimedaljonkien kanssa.Ruokalehti 0405

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5