Pippurinen kalkkunakeitto

9.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippurinen kalkkunakeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl öljyä
2 300 g hunajamarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
3 3 suurta perunaa
4 1 l vettä
5 2 rkl kanafondia
6 0,5 pussia (225 g) pakastekeittojuureksia
7 1 paketti (250 g) viherpippurisulatejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 49 g
Proteiinia 32 g 126 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 347 5387
Energiaa kcal 322 1287

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Ruskista kalkkunasuikaleet öljyssä. Kuori ja kuutioi perunat. Lisää ne, vesi, fondi ja keittojuurekset kattilaan. Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Sulata joukkoon juusto ja anna kiehahtaa. Tarjoa keitto leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kalkkuna kanakeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5