Pippurinen juustokeitto

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippurinen juustokeitto

Ainekset

1 2 jauhoista perunaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 1 tl currya
6 2 rkl vehnäjauhoja
7 5 dl kasvislientä
8 250 g sulatejuustoa
9 2 dl omenamehua
10 1 tl vihreää tabascoa (mietoa)
11 0,25 tl rouhittua viherpippuria
12 sokeria
13 suolaa
Lisäksi
1 paahdettuja leipäkuutioita

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 66 g
Proteiinia 49 g
Rasvaa 45 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 3659
Energiaa kcal 875

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori perunat. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli sekä pieniksi kuutioiksi leikatut perunat. Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää curry. Kääntele seosta hetken aikaa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon vehnäjauhot huolellisesti käännellen ja kaada päälle kasvisliemi.Anna keiton kiehua, kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Soseuta keitto sauvasekoittimella kuohkeaksi. Kaada keittoon mehu sekä mausteet ja kuumenna kiehuvaksi.Tarjoile paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.Ruokalehti 0405

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kasviskeitto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5