Pippurikastike

20.2.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pippurikastike

Pippurikastikkeen salaisuus on kolmen pippurin sekoitus. Tarjoa pippurikastiketta esimerkiksi lihan kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 1 tl kokonaisia mustapippureita
2 1 tl kokonaisia valkopippureita
3 1 tl kokonaisia rosee- tai viherpippureita
4 1 rkl voita
5 1 dl puna- tai valkoviiniä
6 2 tl lihafondia
7 1 tl sinappia
8 1 rkl balsamicoa
9 2 dl kuohukermaa
10 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 10 g
Proteiinia 1 g 4 g
Rasvaa 16 g 63 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 723 2893
Energiaa kcal 173 691

Reseptitiedot

Ruokatyypit Kastikkeet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Rouhi pippurit morttelissa. Sulata voi kattilassa, paista pippuriseosta minuutin ajan. Lisää viini, balsamico, sinappi ja fondi. Keitä hiljalleen 5 minuuttia. Lisää kerma, kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen hautua sopivan sakeaksi. Mausta suolalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: sinappi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5