Piparjuuriperunamuusi

18.1.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunamuusi

Ainekset

8 annosta
1 1,5 kg jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda
2 1 tl suolaa
3 3 dl keitinlientä tai maitoa
4 50 g voita (halutessasi)
5 1 prk (130 g) piparjuurituorejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 253 g
Proteiinia 5 g 42 g
Rasvaa 11 g 87 g
Kuitua 2 g 16 g
Energiaa kJ 1 050 8401
Energiaa kcal 251 2008

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Valuta keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Notkista tuorejuusto ja sekoita nokareina muusin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5