Piparjuuripalapaisti

21.10.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Piparjuuripalapaisti

Piparjuurituorejuusto maustaa lihapadan. Tarjoile palapaisti perunoiden ja kasvisten kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 400 g palapaistilihaa
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 rkl öljyä
5 2 rkl vehnäjauhoja
6 3 - 4 dl vettä
7 2 rkl tomaattisosetta
8 1 rasia (130 g) piparjuurituorejuustoa
9 4 - 5 rkl kuutioitua maustekurkkua
10 2 rkl soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 22 g 88 g
Rasvaa 30 g 121 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 654 6617
Energiaa kcal 396 1582

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton, Sokeriton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihat. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Ripottele lihojen päälle jauhot ja lisää tomaattisose sekä tuorejuusto. Kaada päälle vesi.  Hauduta noin tunnin ajan. Lisää loppuvaiheessa kurkkukuutiot ja soijakastike. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kastikkeen kiehahtaa.

Tarjoile perunoiden ja kasvisten kera.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5