Piparjuurimarinoidut silakkapihvit ja selleri-perunamuusi

25.2.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Piparjuurimarinoidut silakkapihvit ja selleri-perunamuusi

Ainekset

4 annosta
1 600 g pakastesilakkafileitä
2 1 prk (200 g) kermaviiliä
3 1 rkl piparjuuritahnaa
4 2 rkl sinappia
5 ripaus suolaa
6 ripaus rouhittua mustapippuria
7 1 dl ruisjauhoja leivitykseen
8 voita paistamiseen
Selleri-perunamuusi
1 100 g juuriselleriä
2 5 (500 g) jauhoista perunaa
3 1 dl maitoa
4 nokare voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 128 g
Proteiinia 30 g 122 g
Rasvaa 28 g 110 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 2 096 8383
Energiaa kcal 501 2004

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata silakkafileet. Sekoita kulhossa kermaviili, piparjuuritahna, sinappi ja mausteet. Kääntele silakkafileet seokseen. Anna marinoitua viileässä vähintään 4 tuntia tai yön yli.Pese, kuori ja paloittele juuriselleri ja perunat. Keitä juurekset suolalla maustetussa vedessä täysin kypsiksi. Survo tasaiseksi ja sekoita joukkoon maito ja nokare voita.Pyyhi silakoista marinadi pois ja aseta kaksi fileetä vastakkain. Pyörittele silakkafileet jauhoissa ja paista voissa rapean ruskeiksi. Tarjoa muusin ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5