Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparjuurimarinoidut herneet

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

450 g
(1 iso ps) pakasteherneitä
1 kpl
Hapan omena
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Piparjuuritahnaa
2 tl
Omenaviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä herneitä vedessä muutama minuutti. Kuori ja paloittele omenat. Sekoita kulhossa herneet ja omenat. Sekoita öljy, piparjuuritahna, etikka ja mausteet keskenään. Valuta kulhoon ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä hetki ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 23.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

63

264

2,3 g

0,3 g

6,5 g

4,1 g

2,0 g

3,1 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Piparjuuritahnaa,

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli